середу, 19 червня 2019 р.

Відпочинковий табір з натуралістами

Літо - чудова пора для відпочинку, яскравих емоцій і нових вражень. Саме в цей період у школярів є прекрасна можливість отримати заряд здоров'я на весь рік. Дитячий сміх, гамір та веселі ігри - все це про літне оздоровлення учнів у пришкільних таборах. Дуже велику роль у тому, наскільки цікаво діти будуть проводити літо у відпочинковому пришкільному таборі, відіграє бажання і вміння педагогів зробити кожен день дитини яскравим, різноманітним та незабутнім.
Колектив станції юних натуралістів також приймав активну участь у літньому відпочинку школярів нашого району.  Працівниками позашкільного закладу були охоплені 147 учнів пришкільних таборів таких навчальних закладів як: Торговицька ЗШ Торговицького НВО, Тернівська ЗШ Підвисоцького НВО, Свердликівська ЗШ Торговицького НВО, Копенкуватська ЗШ Підвисоцького НВО та Скалівсько-Хутірська ЗШ Новоархангельського НВО №2. Діти приймали участь у грі-квесті «Збери веселку», де виконували різноманітні завдання: «ловили рибу», «будували мурашник», «годували пташку», плели «браслет дружби», виготовляли з паперу цикад та гіацинтів та ін. Переможці квесту отримали солодощі.
Керівники гуртків станції натуралістів – Вовкодав Ю.А., Кичак І.І. та Котюжанська О.О., цікаво, уміло та креативно організували відпочинок дітей та залишили незабутні враження. 









Немає коментарів:

Дописати коментар